Vivienda Unifamiliar "Ametlla"

banner banner

Es un habitatge desenvolupat en planta baixa i solament un estudi en planta pis. La proposta es desenvolupar la planta cap a la bona orientació i vistes, amb un magnífic porxo que recorre tota la façana sud i ajustar-se lo màxim permès al llindar nord, del veí per alliberar-lo màxim el espai frontal davant el porxo .La ubicació de la piscina en el quadrant sud davant del dormitori principal.

La forma de “L” configura la majoria de espais del habitatge al voltant del jardí i la bona orientació com ara el estar–menjador, la cuina, els dormitoris i el estudi , la resta:  el garatge , el vestíbul, el safareig, el passadís de la zona de nit i el quarto d’instal·lacions estaran en orientacions nord i nord-oest. El vestíbul serà el element que distribuirà directament a la cuina, garatge i al estar menjador, i el  estudi estarà situat en la planta pis comunicat per una escala que es situarà entre el passadís i el menjador-estar.

La façana al carrer i la façana nord-oest que dona al veí, seran las mes opaques, la resta disposaran de amples obertures. La coberta serà plana, exceptuant la del volum del estudi que disposarà de una suau inclinació.

 

Proyectos Residencial